Ledige stillinger

Søg job hos GACELL

Vi er altid på udkig efter dygtige kollegaer. Lige nu søger vi:


Kunne du tænke dig at arbejde for GACELL?

Synes du, at GACELL A/S lyder som en spændende arbejdsplads, så send os din uopfordrede ansøgning og vedlæg dit CV. Fortæl lidt om dig selv, hvilke kvalifikationer du kan tilbyde, og hvorfor du søger job hos GACELL A/S.
Hvis der opstår et job, som passer til din profil, vil vi indkalde dig til en ganske uformel samtale, så vi kan afstemme forventningerne og se om kemien passer.  • Alle uopfordrede ansøgninger besvares inden for få dage. Det er vigtigt, at vi har mulighed for at vurdere din ansøgning grundigt.

  • Alle uopfordrede ansøgninger gemmes i 6 måneder.Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Vi hører altid gerne fra de personer der mener de har noget de kan tilbyde os. Send din uopfordrede ansøgning inklusiv CV til job@gacell-power.dk.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Mere om GACELL A/S

Vi er eksperter i batterier og deres drift. Vi har mange års erfaring med batterier, hvilket inkluderer maskiner og køretøjer til erhversmarkedet. Vi er nogle gange med hele vejen, hvor vi været med til at udvikle batterier til robot løsninger, hvilket gør at vores viden omkring teknologierne spænder bredt.
Du kan også læse meget mere om os her.