VI ER EKSPERTER I BATTERIER

plus

Hos os er du i trygge hænder

GACELL A/S samarbejder hver dag med professionelle kunder og leverandører omkring leverancer og brugen af vores produkter. Som en dynamisk virksomhed baseret på mange års erfaring, har vi ekspertisen og fleksibiliteten til at opfylde disse behov - fra kravspecifikation over produktion til levering af det komplette produkt.


 


• Vi har vores egen produktion og sikrer derved optimal logistik uden fordyrende mellemled

• Vi tilbyder produkter fra nogle af verdens førende producenter

• Vi tilbyder et logistikkoncept, som sikrer optimale leverancer

• Vi tilbyder et samarbejde med vore kunder, hvor hver part gør, ”hvad de er bedst til”

• Vi kundespecificerer vores løsninger så tekniske specifikationer, logistik, service samt pris altid er optimal.


 


Du har på vores hjemmeside mulighed for at finde netop det batteri eller den lader, som passer til dit produkt, men du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os og få en snak med en af vores dygtige salgskonsulenter.


 


Hvem er vi? 


Kontakt os, så kan vi gennemgå dit behov
Vi betjener alle typer virksomheder, industri og landbrug.

 


Vi er en del af noget større


Vi er blevet en del af noget større, hvilket skaber flere muligheder og services for dig som kunde. GACELL er i dag ejet af A. Müller Group, der er en tysk batteri leverandør med mange års erfaringen og knowhow ud i mange brancher.


Følg os på LinkedIn plus

Bæredygtighed

Vi er forpligtet til genbrug af batterier, og vi genbruger årligt en stor mængde batterier. Vi samarbejder med professionelle brugt-batterisamlere for at undgå så meget bortskaffelse af affald som muligt. Genbrug genvinder 99% af al bly, og vi vil fortsætte med at forbedre vores miljømål sammen med vores partnere og producenter. Som du kan se her, er der allerede taget mange skridt, og mange flere vil komme. Vi er stolte af at arbejde med udvalgte partnere, der stræber efter at sikre en grønnere og mere sund fremtid.European Portable Battery Association