13. juni 2022

Den grønne omstilling

Er din virksomhed også på en bæredygtig rejse? Selv i batteriernes verden tænkes der i bæredygtighed. Vidste du f.eks. at 97% af et almindeligt bly/syre batteri bliver genanvendt? Det betyder at der er meget lidt spild, og meget mere win win. Hvis du bruger en af vores miljøstationer, så skrotter vi bly/syre batteriet for dig så du er sikker på at det bliver håndteret og genanvendt udfra de miljømæssig anbefalinger.

Du kan allerede i dag få en miljø container ud at stå ved virksomheden/værkstedet, og når containeren er fyldt, kommer vi og henter den og så får du en en tom igen.

Miljøstation med låg

Varenummer 10052

Denne miljøstation er beregnet til opbevaring og transport af miljø affald. Miljøstationen er produceret i slagfast plast og med låg. Miljøstationen har samme størrelse som en standard europapalle.  Start allerede i dag...

Lithium batterier

Drivkraften til nye såvel ældre køretøjer moderniseres til lithium teknologi. Det betyder at man kan fjerne den udledning af Co2 der bl.a. kommer fra fossile brændstofsmotorer. I industriens verden er det blandt andet gaffeltrucken der begynder at ændre sin drivkraft, såvel som de traditionelle erhverskøretøjer.

Vi gør meget for gaffeltrucken, da vi har et stort speciale inden for dette felt. Dette gælder både bly/syre batterier såvel som lithium batterier. Du kan læse vores artikel der går mere specifik i detaljen med genvisten i et lithium batteri, hvis din virksomhed benytter gaffeltrucks.

Ønsker du at kende mere til de varemærker vi også handler med på lithium delen, kan du vælge et af dem nedenfor.