11. januar 2023

Er du en del af de miljøvenlige løsninger for fremtiden?

Hos GACELL tilbyder vi en løsning, der hjælper med at bortskaffe dine batterier korrekt. Vores kasser er designet til sikker indeslutning og transport af farlige materialer, der kan påvirke miljøet. Næsten 90 procent af alle bly-syre-batterier genbruges.

Tag et kig på vores Miljøstation med låg, og du kan begynde at hjælpe miljøet i dag.

Recycle your batteries

Næsten 90% af alle bly/syre batterier bliver genanvendt!

Batterigenanvendelse er processen med at genbruge og bortskaffe brugte batterier på en miljøvenlig måde. Det går ud på at indsamle brugte batterier, sortere dem efter type og derefter skille dem ad med henblik på genanvendelse af materialerne.  Genbrugsprocessen går ud på at adskille komponenterne i metaller, plastik og syrer og derefter smelte dem ned for at blive genbrugt i nye produkter. Dette hjælper med at bevare naturressourcer og reducere forureningen ved at undgå behovet for at udvinde nye materialer.  Derudover hjælper genbrug af batterier med at reducere mængden af ​​farligt affald i miljøet. Det giver også mulighed for genbrug af værdifulde metaller og materialer, hvilket hjælper med at reducere omkostningerne ved at producere nye batterier.


Del dine miljømæssige initiativer ved at bruge vores miljøvenlige logo på din hjemmeside eller e-mail. Klik på billedet for at opskalere det, og download det derefter til din harddisk. Tak, fordi du deler det miljøvenlige initiativ med os.Recycle your batteries