2. maj 2023

Pressemeddelelse: GACELL A/S byder velkommen til ny CEO

Holstebro, Danmark den 2 maj, 2023. GACELL A/S vil gerne benytte lejligheden til at takke Michael Larsen for hans utrættelige engagement og forståelse for virksomhedens vision, hvilket har ført GACELL A/S til sin nuværende position som markedsleder. Michaels lederskab har været essentielt i opbygningen og udviklingen af GACELL A/S, og vi er dybt taknemmelige for hans bidrag.
(Michael Larsen ses til venstre i billedet. Johnny Maul Meyer ses til højre.)

Den videre rejse for GACELL A/S vil fortsætte med at bygge på det stærke fundament, som Michael har lagt. Med Johnny Maul Meyer ved roret vil GACELL A/S fokusere på at ekspandere sin forretning i Norden og fortsætte sin succesfulde vækstrejse. Vi ser frem til at arbejde sammen med Johnny og er overbeviste om, at han vil lede GACELL A/S ind i en spændende fremtid.

Johnny kommer med stor erfaring fra den internationale scene, hvor han har arbejdet i flere internationale koncerner.

Har du spørgsmål kan Johnny Maul Meyer kontaktes på følgende:
E-mail: jmm@gacell-power.dk
Mobil: +45 54348330

GACELL A/S blev i 2020 købt af den tyske batteri virksomhed A. Müller, der overtog 51% af GACELL ved købet. A. Müller har salgskontor flere steder i Europa, i bl.a. Tyskland, England, Holland og Danmark. I 2022 opkøber Sunlight 51% af A. Müller. Sunlight er en Græsk virksomhed og er en af verdens største batteri producenter på både bly/syre samt lithium. Det gør at GACELL nu er en del af en stor international koncern, hvor der bl.a. er stort fokus på det Nordiske markede.