11. april 2024

Oplev Innovationen med Trimaxx GEL Batterier

Vi er stolte over at kunne tilbyde komplette løsninger, der imødekommer dine behov, ønsker og visioner. Med Trimaxx introducerer vi stolt seks nye typer GEL batterier, designet specielt til campinglivet. Disse høj-kvalitetsprodukter er udviklet for optimal drift og kan også fremragende anvendes i diverse rengøringsmaskiner. Opdag hele vores nye Trimaxx GEL sortiment og se, hvordan de kan forbedre din camping- eller arbejdsoplevelse. Oplev hele Trimaxx GEL sortimentet her.

Har du brug for yderligere information? Tøv ikke med at kontakte vores salgsafdeling, som står klar til at give dig personlig vejledning og støtte. Kontakt vores salgsafdeling her.

Trimaxx Cyclic – Mere End Bare Et Batteri

Trimaxx Cyclic er vores premiumserie af Deep Cycle GEL batterier, produceret efter de strengeste kvalitetsstandarder og under konstant kontrol på fabrikken. Ved hjælp af den nyeste GEL teknologi er disse batterier helt vedligeholdelsesfrie. Den optimerede grid-struktur sikrer en maksimal levetid med op til 700 cyklusser ved 70% DoD og en høj tolerance over for vibrationer, hvilket gør dem ideelle til brug i selv de mest krævende miljøer. De næsten emissionsfrie batterier er perfekte til brug i autocampere, campingvogne, både, el-scootere, rengøringsmaskiner og løfteudstyr.

Dyk ned i verden af robuste og pålidelige batteriløsninger med Trimaxx og sikre dig selv en problemfri og effektiv drift.