12. april 2024

Oplev den Avancerede ElectroLiFe Serie fra Sunlight

Sunlight introducerer stolt ElectroLiFe serien, som bringer revolutionerende teknologi og pålidelighed ind i energilagringsbranchen. Udstyret med LiFePO4 prismatiske celler tilbyder denne serie en af de sikreste og mest effektive lithium-løsninger tilgængelige på markedet i dag.

ElectroLiFe batterierne er ikke blot til energilagring. Med deres lette vægt er de også det perfekte valg for en række mobile applikationer, herunder golfbiler, automatiserede vejledende køretøjer (AGV'er), marinefartøjer, lifte og rengøringsmaskiner. Dette gør dem utroligt alsidige og ideelle til både stationære og mobile energibehov.

Med mulighed for parallelkobling af op til 10 batterier, kan ElectroLiFe serien skræddersys til præcis den kapacitet, du behøver. Sunlights innovative snap lock terminaler gør installationen enkel, og den tilgængelige indikator for State of Charge (SOC) sikrer, at du altid har fuld kontrol over dine energireserver.

Sunlights indbyggede Battery Management System (BMS) beskytter mod overladning, dybdeafladning, kortslutning og overophedning, hvilket forlænger batteriets levetid og sikkerhed. Med op til 3000 cyklusser ved 80% DoD, er ElectroLiFe serien designet til at levere langvarig præstation og pålidelighed.

Du kan læse meget mere om de enkelte typer her. Vores salgskonsulenter står altid klar til at råde og vejlede dig. Kontakt os i dag for at høre meget mere.