2. marts 2023

Sådan bruger du hjemmesiden smart

Vi har ønsket at skabe en hjemmeside, som sætter dig som kunde og dine behov i fokus.

Hjemmesiden giver dig mulighed for at finde netop det batteri du søger, hvad enten du kender anvendelsen eller du har specifikke data at søge på.

Hjemmesiden er øverst inddelt i hovedgrupper, så det er nemt for dig at starte din søgning det rette sted.

I øverste højre hjørne finder du "søg på data" og "søg på anvendelse". Disse to søgere søger på tværs af alle varegrupper, og tager ikke højde for, hvilken hovedgruppe varen er placeret i. Du kan med fordel bruge disse søgere, hvis du er i tvivl om, hvilken hovedgruppe du skal kigge i, når du søger et bestemt batteri.

I forbindelse med at du har logget ind på hjemmesiden, har du som kunde nogle fordele:

1) Dine egne individuelle priser og mulighed for at placere ordrer direkte.

2) Under punktet ”MINE FAVORITTER” i toppen af siden finder du de produkter, som du har udvalgt som dine favoritvarer.

3) Under punktet "MINE SORTIMENTER" i toppen af siden finder du de produkter, som du har oprettet i et sortiment. Du kan navngive dine sortimenter udfra, hvad der passer dig bedst.

5) Under punktet ”ORDRE HISTORIK” i bunden af "min forside" finder du en liste over dine tidligere ordre.

6) Under punktet ”QUICK BESTIL” i bunden af "min forside" har du mulighed for hurtig at afsende en bestilling på varenumre, du allerede kender.

7) Der er mulighed for at vise priserne uden din rabat. Det vil sige, at du kan slå din rabat til og fra på priserne, således du som forhandler kan bruge de rene nettopriser overfor din kunde. Har du behov for denne funktion, så sig til.

8) Der er mulighed for at lave et udtræk af din favoritliste i en CSV fil, således at du  kan bearbejde dine data i Excel efterfølgende eller integrere dem i eksterne indkøbssystemer som f.eks. Tricom eller Kvantum. Har du behov for denne funktion, så sig til.

Vi håber, du vil få meget gavn af sitet og er der ønsker eller forbedringer, som du gerne vil sende til os så kan du maile til salg@gacell-power.dk

God arbejdslyst og god dag !

Venlig hilsen
TEAM GACELL A/S